субота, 3. мај 2014.

Kombi prevoz Beograd

Prednosti kombi prevoza su ogromne, prvo sa gledišta naše auto skole da bi se bavili kombi prevozom dovoljno je da posedujete dozvolu B kategorije. Prvi korak je već lakši nego za kamionski prevoz. Dozvola B kategorije je već prednost sama po sebi i olakšava mnogo stvari. Kombi prevoz Beograd je zato i popluran jer ima mogućnost pristupa po celom gradu jer za kombi prevoz ne važi zabrana saobraćaja kao za kamionski prevoz.
Druga prednost za kombi prevoz Beograd je što je mnogo lakše parkirati se sa kombijem. Oduvek postoji problem u Beogradu sa parkiranjem, i lakše je organizovati kombi prevoz za utovar i istovar robe.

Kombi selidbe

Kombi prevoz je najve koristi za kombi selidbe, jer selidbe kombijem je lakše organizovati i ako nemate baš veliku količinu stvari nema potrebe da plaćate mnogo skuplje za selidbe kamionom.
Zato ako već možete da birate i prođete jeftinije izaberite kombi prevoz, a ako hoćete da se bavite kombi prevozom da znate da vam je dovoljna B kategorija kada budete išli u auto škole.

Нема коментара:

Постави коментар